Retreat Austria

VOLZET!

Reboost & Reconnect!

21/09/2019 – 27/09/2019

Ik neem je mee op een trip waar je dieper gaat connecteren met jezelf maar ook met anderen. Je energiepeil en zelfbeeld boosten en met extra zelfvertrouwen terug naar huis!

Ikzelf ben een gepassioneerd teacher ( 600 uur gecertificeerd yoga teacher ) op de mat en daarbuiten. Kundalini yoga brengt je terug naar de basis. Focus op ademhaling, bewegingen die je kliersysteem en zenuwstelsel ondersteunen en activeren. Dit alles in combinatie met meditatie en gong klankbaden zorg je terug voor connectie met jezelf. Je wordt je terug bewust van je eigen lichaam. Deze yoga is toegankelijk voor iedereen en lenigheid is geen vereiste. Ik neem je naast de mat ook mee op het water en in het water in de prachtige ongerepte natuur van Oostenrijk.

Je begeven in de natuur heeft een positieve invloed op de manier waarop onze hersenen informatie verwerken. Je simpelweg in de natuur begeven heeft aantoonbare gunstige effecten op het herstel bij stress en ziekte. Het vermindert pijn en negatieve emoties zoals boosheid, vermoeidheid, somberheid en leidt tot een toename van positieve gevoelens en energie. Gaan we samen boosten en connecteren?

Info :

° The Schloss in Trins –  bevindt zich in het pitoreske dorpje van Trins in Tirol. Houten vloeren, traditioneel gezellig meubilair, warm & ruim huis gevuld met karakter en verhalen teruggaand tot de 13de eeuw. A home away from home gelegen in een adembenemende vallei op 25 minuten van Insbruck maar in het hart van het ongerepte berglandschap. De ideale locatie voor een retreat escape!

°Dé uitvalsbasis voor natuurwandelingen, fietstocht doorheen de bergen met prachtige vergezichten, zwemmen in oogverblindende blauwgroene meren en een boottochtje met versnellingen. Deze inspirerende locatie is ideaal om te relaxen en de gezonde berglucht in te ademen.

 

° Onze smaakpapillen gaan we ook verwennen en genieten van geïnspireerde creatieve maaltijden bereid door de eigenares want Good food is Good mood :

www.skyesaker.com

Prijzen per persoon :

 – tweepersoonskamer met gedeelde badkamer ( 2 kamers) : 965 euro.

 – tweepersoonskamer met eigen badkamer ( 3 kamers) : 995 euro.

   Inbegrepen in de prijs:

– Yoga

– Gong relaxatiebaden

– 6 overnachtingen in een 2-persoonskamer

– Ontbijt, lichte lunch en avondmaal

– Koffie – thee en snacks

– Transfer luchthaven – hotel heen/terug

– Fietstocht ( mountainbike of elektrische fiets )

– Rafting

– begeleide natuurwandeling en activiteiten

°Indien je niet wenst deel te nemen aan bepaalde activiteiten kan er eventueel een alternatief voorzien worden of je kan genieten in een hangmat of vuurhaard in onze prachtige Schloss.

Niet inbegrepen in de prijs:

– vlucht

– reis – en annulatieverzekering

– alcoholische dranken

– drank laatste avondmaal (dinner op verplaatsing)

Groepsgrootte:

– minimaal 6 maximaal 10 deelnemers

°Graag bij het reserveren per mail vermelden welke kamer je wil. Reservatie is pas definitief na het storten van uw voorschot ten bedragen van 350 euro op het rekeningnummer van Moji BVBA – BE96 3630 2490 6105 – met vermelding Yoga Retreat Reboost & Reconnect + naam.(*) Volledige saldo te volstorten tegen 1/7/2019. 
° indien er graag in schijven betaald wordt gelieve dit aan te vragen.
° indien u de reis annuleert op eender welk moment bent u uw voorschot of totaal bedrag kwijt tenzij u zelf voor een vervanger zorgt.
EXPECT THE UNEXPECTED!