Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sunday Yoga Class: Van hoofd naar Hart.

juni 23 @ 10:00 - 11:30 UTC+0

Hoe zou het zijn als we hoofd en hart meer in balans brengen? Logica en gevoel, ideeën en het vuur om ze in actie te zetten. Balans tussen de over-intellectuele denkgeest en de over-gevoelige emoties. Als hoofd en hart samenwerken kan je groots zijn, vol gratie, bewust en liefdevol!

We gaan tot aan de zomer een stevig fundament leggen, waardoor we vertrouwen, kracht en energie krijgen en ons hart durven open te stellen. We gebruiken fysieke oefeningen en bewegingen om spanning in hartgebied op te lossen en de energie te laten stromen. We werken met klank ( mantra) om onze energie te reinigen en af te stemmen op de trillingsfrequentie van het hart. We trainen onze mind om een shift te maken van angst naar liefde. Met behulp van meditatie verleggen we de aandacht van het dualistisch denken ( goed/fout – zwart/wit – voor/tegen) naar de neutral mind en wijsheid van het hart. Vanuit de Neutral Mind is het makkelijker om angst-gebaseerde gedachten of houding los te laten en te kiezen voor liefdevolle manier om met jezelf en anderen om te gaan. Vanuit je hart straal je liefde en compassie uit, daarmee trek je kansen en voorspoed aan en ontwikkel je zelf-liefde als je het op jezelf richt.
Yogi Bhajan zei : “ The heart center impacts 108 million times more effectively than the head. The head is a computer. The heart has the power of 108 suns”.

Wil je er graag bij zijn?
Registreer je op de aangemaakte evenementen op zondag door je op AANWEZIG te zetten.

Voor tarieven check 👇🏻:
https://harmonyhunteryoga.com/classes/
Koop een abonnement en engageer jezelf.

Sat Nam!
Harmony Hunter

Gegevens

Datum:
juni 23
Tijd:
10:00 - 11:30

Locatie

Hotel Van der Valk Beveren
Gentseweg 280
Beveren, oost vlaanderen 9120 België
+ Google Maps

Organisator

Harmony Hunter Yoga
Telefoon:
+32 499 53 79 19
E-mail:
rim.bahri@harmonyhunter.be
Website:
www.harmonyhunteryoga.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.