Classes

Locatie : Hotel Van der Valk Beveren

 • Elke zondag van 10:00 – 11:30.
 • Donderdag reeksen van 20:00 – 21:30 ( de reeksen worden steeds gelanceerd en gaan door bij minimaal 10 ingeschreven deelnemers – prijs afhankelijk van de reeks en wordt steeds apart meegedeeld).

Kostprijs beurtenkaarten vanaf 01/09/2018 :

 • Losse les : 20 euro

Beurtenkaarten:

 • 5 beurtenkaart : 75 euro (kaart niet geldig op donderdag)
 • 10 beurtenkaart : 140 euro ( kaart niet geldig op donderdagen)
 • 15 beurtenkaart : 200 euro ( kaart niet geldig op donderdagen)
 • Koppelkaart: 125 euro (10 beurten – kaart niet geldig op donderdag)
 • Studentenkaart : 10 lessen = 100 euro (wel geldig op donderdag)

Proefles : 15 euro

 

Wat is Kundalini Yoga ?

Kundalini Yoga wordt al duizenden jaren onderwezen en werd eind jaren zestig door Yogi Bhajan naar het Westen gebracht. Het is één van de hoofdtakken van yoga en is een eenvoudige manier om de latente kracht ( Kundalini energy) van het zenuwstelstel sterker te maken door zich op energiecentra ( chakra’s) te focussen.

Door beoefening van Kundalini Yoga zal het kliersysteem optimaal gaan werken, wordt het immuunsysteem en zenuwstelsel versterkt, je krijgt een goede bloedcirculatie en ervaart een bewustwording van de impact van onze gewoonten.

Kundalijni Yoga combineert yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, chanten van mantra’s en meditatie, om op die manier stress te verminderen, het lichaam te versterken en te ontspannen, het hoofd leeg te maken en het bewustzijn te verhogen.

De adem heeft een centrale plaats en wordt bij alle oefeningen bewust geleid. Het maakt je gezonder, meer energiek, meer in staat om van het leven te genieten en te houden van jezelf en van de anderen.

 

‘’ Kundalini Yoga is uncoiling yourself to find your potential and your vitality and to reach for your virtues. There is nothing from outside. Try to understand that. All is in you. You are the storehouse of your totality – Yogi Bahjan ‘’

 

 

 

4 thoughts on “Classes

 • Hoi,

  Ik ben erg geïnteresseerd in de lessenreeks van zondag in hotel beveren. Is dat doorlopend ? Ook in de zomervakantie ? Ik ben 38 maar ik ga nog naar school buiten mijn werk. Heb een studentenkaart, maar telt dit nog bij jou? Op sommige plaatsen wel en bij anderen niet 😁. Je moet de volledige 15 beurten storten alvorens te beginnen he ?

  Ik wacht op uw antwoord,
  Vriendelijke groeten
  Ellen Vander Borgt

  • Dag Ellen,
   De zondag kan je altijd komen. IS geen reeks.
   Als je de prijs wil drukken per les kan je een beurtenkaart kopen die heel het jaar geldig is.
   Het studententarief is voor studenten die niet werken en veelal gewoon een studentenjob hebben.
   Normaal is het elke zondag les, tenzij ik op workshop ben of op training. Voor de maand juli ben ik zowel aanwezig op donderdagavond en zondag. Augustus moet ik nog bekijken want ik ga ook lesgeven op yogaland festival .
   Van harte welkom voor eens een proefles en van daaruit kan je gerust verder zien.

   Lieve groeten ,
   Rim

 • Ik kom zondag 17 juni graag naar hotel Beveren om voor het eerst deel te nemen aan de yogales. Je moet toch geen ervaring hebben?

  Groetjes Vera

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.