ZOOM Online Yoga lessen.

Beste Yogi’s,

Gezien we deze periode verplicht worden om thuis te blijven naar aanleiding van covid-19 kan je vanaf heden online yoga lessen volgen via mijn ZOOM kanaal.

Je surft naar ZOOM en je klikt op Join a Meeting en tikt het volgende nummer in: 955 056 3242. Op mijn facebook pagina kan je zien wanneer er lessen zijn. Ik lanceer steeds de evenementen. Heb je geen facebook stuur me gerust een mailtje. Ik bekijk het steeds week per week.

Deze lessen zijn gratis. Het is steeds mijn intentie geweest van mensen bij elkaar te brengen en te inspireren, dit is een mooie gelegenheid om als teacher nog meer je hart te tonen en te delen.

Sat Nam en tot in mijn ZOOM living!1BB74794-DECF-444A-A01E-93D1328A6E3E

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.